Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. évad Epizódismertető

2008.04.28

                               3. évad

Következő epizód: péntek 21:10 

                     3x22 epizód: A nagy kérdés-What would we do without U?

Ismertető(3x22): A csúnyán felszarvazott Tom, megpróbál mindent megtenni azért, hogy megmentse a zátonyra futott házasságát. Eközben Mike és Susan eljegyzik egymást, pontosabban Susan megkéri Mike kezét. Edie minden vágya az, hogy összeköltözzön Carlos-szal, s ennek érdekében még arra is képes, hogy keresztbe tegyen neki. Gabrielle gonosz tettet követ el, vagyis egész egyszerűen ellopja Susan esküvői terveit és előkészületeit, ezért a feldühödött barátnő kénytelen lemondani a saját esküvői ceremóniáját... (forrás: Wikipédia) 

Kép(ek) az epizódból:

 

Epizód kép(ek),ismertetők a 3. ÉVAD-ból:

 3x01 epizód : Eső kopog a tetőn-Listen to the Rain on the Roof

  desperatehousewives3x01a.jpg

Bree és Orson félévi járás után eljegyzik egymást. Susan a kórházban megismerkedik Ian Hainswoth-szel, akinek a felesége, Jane kómában fekszik, épp úgy, mint Mike. Lynette-éket Nora folyton zaklatja, így mikor Lynette eltitkolja előle, hogy Parkernek szülinapi partija lesz, abból is nagy kalamajka alakul ki. Gabrielle-nek az idegeire megy a terhes Xiao-Mei, és amikor megfenyegeti, hogy visszaküldi Kínába, hogy munkás legyen, a lány megszökik, és a megüresedett Young-házba bújik el, amin Edie próbál túladni - nem sok sikerrel. Carlos összevész Gabyval, amikor tudomást szerez erről. Az asszony szó nélkül elhajt. Bree és Orson eljegyzési partijára a zuhogó esőből egy múltbéli ismeretlen teszi be a lábát: Carolyn Bigsby, a férfi régi szomszédja. A váratlan vendég azt mondja Bree-nek, hogy Orson megölte az első nejét, és ha Bree hozzámegy, ő lesz a következő. Orson elmondja Bree-nek, hogy a nejét eltűntnek nyilvánították.(forrás: Wikipédia)

3x02 epizód: Kettőn áll a vásár-It Takes Two

Desperate Housewives

A tökéletes pár. Mindannyiunknak ismerős, nem igaz? A férfi és a nő, akiket olyannyira egymásnak teremtett az ég, hogy úgy érezzük, az ő útjuk csakis a boldogságba vezethet. Pedig azon az úton igen sok kitérő van. És még egy tökéletes pár is zsákutcában találhatja magát. Gabrielle és Carlos úgy tűnik, hogy csúnya válás elé néznek, ugyanis már a válóperes mediáció sem segít rajtuk. Lynette öröme nem tart sokáig, amikor Nora rövid együttlét után szakít az aktuális pasijával. Bree izgatottan és hatalmas lendülettel készül az esküvőre, ám a szertartás napján a dolgok sajnos nem teljesen úgy alakulnak, ahogy azt eltervezte. Egy hulla váratlan felbukkanása ugyanis véget vet az ünneplésnek. Edie-nek eközben új lakótársa akad, a problémás kamasz unokaöccse, Austin személyében. Susan pedig a szokásos formáját hozza, amikor randizni próbál Iannel..(forrás: Wikipédia)

3x03 epizód : Egy hétvége vidéken-A Weekend in the Coutry

 

Bree és Orson örömmámorban úszva várakoznak a repülőtéren, hogy a nászútjukra induljanak, amikor is Bree meghökkentő riportot lát a tévében. A műsorban hajléktalan gyermekekről van szó, és éppen Andrew-t faggatják sanyarú gyermekkoráról. Orson Hodge pedig ezúttal kénytelen tudomásul venni, hogy a mézesheteknek lőttek ? minden értelemben. A Lila Akác közben mindenki csomagol, abban a reményben, hogy megszabadul a mindennapjaitól. Lynette a házasságában egy csak gyűlő feszültségektől menekül, Gabrielle pedig egy egyre durvábban alakuló válóper elől. Susan eközben az egyre csak súlyosbodó bűntudata elől próbál elbujdosni..(forrás: Wikipédia)

3x04 epizód : Magántörténelem-Like It Was

 

Edward Sibley volt Széplak városának szeretett alapító atyja. Azt megelőzően szeszcsempész, nőcsábász és lótolvaj hírében állt, no persze Edward múltjának eme szeletére senki sem emlékszik már. Szerencsére a történelem arra való, hogy újraírják! És ezt senki sem tudta olyan jól, mint Bree Hodge. Bree minden erejével azon van, hogy újra összehozza a családját, s ennek első és legfontosabb elintézendő kérdése, hogy vajon Andrew eddigi tartózkodási helyéről milyen mesét is tárjanak a külvilág elé. Mike Delfino végre felébred a kómából, ám az elmúlt két év történéseiből semmire sem emlékszik. Természetesen Edie most is, mint mindig mellette tartózkodik, és segít neki felidézni a múltat. Susan még mindig Ian-nal tölti a napjait, amikor is értesül Mike állapotáról. Lynette elhatározza, hogy nem fogja engedni, hogy Parker felhagyjon a baseball-lal, még ha borzalmasan is játszik. Carlos visszaköltözik Gabrielle-hez, amit azonban Gaby nem fogad túláradó örömme.(forrás: Wikipédia)

3x05 epizód : Gáncsoskodók-Nice She Ain't

 desperatehousewives3x05d.jpg 

Bree családjában talán még sosem volt ekkora az egyetértés - ugyanis mindannyian rászálltak Danielle-re, a történelemtanárával folytatott viszonya miatt. Gabrielle és Carlos válása újabb keserűséget okoz mindkettejük számára. Susan úgy dönt, hogy ideje megtornáztatni egy kicsit Mike memóriáját, amikor is ráébred, hogy Mike Edie-t hiszi a barátnőjének. Tom elhatározza, hogy valóra váltja egyik nagy álmát, és nyit egy pizzériát. Persze ennek Lynette egy cseppet sem örül. Eközben rejtélyes körülmények között találnak egy halott nőt, akinek a testére Mike telefonszáma van felfestve..(forrás: Wikipédia)

3x06 epizód : Én igen nagy vétkem-Sweetheart, I Have to Confess

   

Lynette és Tom összevesznek a pizzéria-ügyön, így Nora megpróbálja elcsábítani a megbántott férfit, aki hazarohan, és mindent elmond Lynette-nek, aki elmegy Norához, és közli vele, hogy többé nem találkozhat Tommal, különben megbánja. Susan rajtakapja Mike-ot és Edie-t hancúrozni a kórteremben, így újra összejön Iannel. Bree-hez váratlanul beállít a vádaskodó Carolyn Bigsby, hogy bocsánatot kérjen, és Bree meghívja őt és a férjét, Harveyt vacsorára. Az étteremben Harvey elmondja Orsonnak, hogy viszonya volt egy Monique nevű lánnyal, aki pár hónapja eltűnt. A mosdóban Carolyn egy jelentést ad Bree-nek, amit Alma tett a rendőrségen, mert Orson állítólag megverte. Később Orson egy fülkéből névtelenül felhívja a rendőrséget, és elmondja, hogy a talált halott lánnyal Harveynak viszonya volt, majd leteszi a kagylót. Carlos ügyes csellel ráveszi Gabrielle-t, hogy feküdjenek le, de mikor Gaby rájön, hogy a férje átverte, kilöki őt a hálószobájuk ablakán..(forrás: Wikipédia)

3x07 epizód : Bumm-Bang

 desperatehousewives3x07b.jpg 

Péntekre virradóra Lynette - ugyan már hosszú hónapok óta nem történt meg vele - Mary-Alice-szel álmodik, amit amint csak teheti, azonnal elmesél a többieknek. Susan szerint a nyomasztó gondolatok azért jöhettek elő, mert néhai barátnőjük házába új lakók költöztek. Bree az Alma-val való történtekről, a jelentésről és a feltételezett baleset körülményeiről faggatja Orson-t. Nora közli Scavo-ékkal, hogy úgy döntött, Kayla-val együtt Mexikóba költözik, hogy táncosnőként dolgozzon egy éjszakai bárban, ahová persze továbbra is várja a gyerektartást Tom-tól. Gabrielle és Carlos között kimondják a válást, miszerint a ház a feleséget illeti, a benne található összes bútordarab pedig Carlos-é marad, így Gaby kénytelen azon törni a fejét, hogy milyen munkát vállaljon a megélhetéséért. Susan eközben boldogan készül a párizsi kiruccanásukra Ian társaságában. Carolyn Bigsby olyan dologról értesül Bree-től, ami nemcsak a napját teszi tönkre, hanem úgy érzi, hogy végérvényesen kettétöri az életét, ezért elkeseredett lépésre szánja el magát, mely Széplak lakói közül több ember életét is veszélyezteti..(forrás: Wikipédia)

3x08 epizód: Segítő kezek-Children and Art

 

 desperatehousewives3x08b.jpg 

Gabrielle elhatározza ? most, hogy kimondták a válásukat Carlosszal ? visszatér a modellszakmába, ezért első lépésként New York-ba utazik, hogy találkozzon az egykori ügynökével. Lynette-et végre hazaengedik a kórházból ? népes családja legnagyobb örömére. Susan és Ian váratlanul korábban térnek haza az esti programjukról, amikor is legnagyobb döbbenetükre Julie-t és Austin-t a kanapén találják, félreérthetetlen helyzetben. Amikor Bree ? persze már jó előre ? írni kezdi a karácsonyi üdvözlőlapokat, úgy dönt, hogy Orson édesanyjának is küld egyet. Amikor azonban kiderül, hogy Gloria Hodge a világvége helyett éppen, hogy csak félórányira lakik Széplaktól egy idősek otthonában, Bree úgy határoz, hogy titokban meglátogatja őt. Susan teljesen véletlenül értesül arról, hogy Mike hazatért az otthonába, de persze a közelébe sem férkőzhet Edie miatt. Ám a legnagyobb gondja most mégiscsak az, hogy mindenáron szétválassza a fiatalokat, ezért úgy dönt, hogy egyedül nem boldogulván, Karl-tól kér segítséget Austin Britt eltávolítására..(forrás: Wikipédia)

3x09 epizód : Királylányok és hercegek-Beautiful Girls

 

Amikor Lynette köszönetképpen tortát visz ajándékba Art-nak, az új szomszédnak, amiért az megmentette az életét, a férfi házában ijesztő dolgokra bukkan. A pince például tele van csupa félmeztelen fiúkkal teli poszterekkel, és rengeteg gyerekjátékkal, amelyekből Lynette egyértelműen arra a következtetésre jut, hogy Art egy undorító pedofil alak. Eljön az a nap, amikor Susan végre Ian otthonában tölti az éjszakát, ám az azt követő reggelen roppant kínos helyzetben találkozik össze a ház inasával, Rupert-tel, amelyből kiderül, hogy Ian még soha nem mesélt a kettejük kapcsolatáról. Gabrielle stylist barátja, Vern arra kéri őt, hogy segítsen neki a közelgő divatbemutatójára felkészíteni a jövő modelljeit. Hodge mama pedig továbbra is a jelenlétével boldogítja Bree-t és Orson-t, miközben Edie minden segítségével próbál Mike kedvében járni..(forrás: Wikipédia)

3x10 epizód :Varázsének-The Miracle Song

 desperatehousewives3x10a.jpg

Miután Orson anyja elmesélte Bree-nek, hogy a fia csalta az előző feleségét, egy bizonyos Monique-kal, Bree elküldi a férfit. Ian bejelenti Susan-nek, hogy a szülei látogatóba érkeznek, és szeretné, ha ő főzné nekik az ünnepi vacsorát. Persze a cseppet sem konyhatündér Susan ettől óriási pánikba esik, ám szerencsére számíthat Bree segítségére. Miközben Carlos Mike-nál tengeti a mindennapjait, Gabrielle az egyik tanítványa özvegy édesapjával randizik. A rendőrség ez idő alatt továbbra is nagy erőkkel folytat nyomozást Monique halálának ügyében. Gloria Hodge arról győzködi Bree-t, hogy sokkal jobbat érdemel a fiánál, ezért sürgősen szabaduljon meg tőle ? ha lehet, végérvényesen. Rebecca, Art húga szemrehányást tesz Lynette-nek, amiért az a rossz hírüket kelti és megpróbálja felvilágosítani, hogy nagyon félreértette a helyzetet. Mike-ot gyilkosság vádjával letartóztatják, s nem sokkal később Edie is szakít vele.(forrás: Wikipédia)

 

3x11 epizód:Se had ,se harc ,se háború-No Fits ,No Fights ,No Feuds

 desperatehousewives3x11a.jpg    

Van a napnak egy pillanata, amit minden feleség epekedve vár. Akkor érkezik el, amikor már minden házimunka végére jártunk, de a gyerekek még nem értek haza a suliból. Ekkor van itt az ideje, hogy a jó barátnők összeüljenek, igyanak egy pohár kávét és alaposan kitárgyalják azokat a jó barátnőket, akik aznap nem tudnak ott lenni. Susan elmeséli a többieknek, hogy nem áll szóba többé Bree-vel, amiért az hagyja, hogy Mike - Orson helyett - vigye el a balhét. Ráadásul az is világossá válik számára, hogy a barátnője visszafogadta a férjét. Bree-t eközben nem várt és kellemetlen meglepetés éri: Alma Hodge csenget be a házukba. Tom és Lynette minden erejével azon van, hogy Kayla-t segítse a családba és a többi gyermekük közé való beilleszkedésben. Susan - annak ellenére, hogy Ian-nek ígéretet tett - meglátogatja Mike-ot a börtönben, hogy személyesen közölje vele a jó hírt az ügyvédről. Carlos pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy Gabrielle és Bill bimbódzó románcát megzavarja, mialatt Julie és Austin kapcsolata is egyre komolyabbra fordul..(forrás: Wikipédia)

3x12 epizód :Csak a testemen keresztül-Not While , I'm Around

 

Paul Young úgy alakítja a dolgokat a börtönben, hogy neki kelljen megvédenie Mike-ot, így az az adósa marad. Gabrielle ugyan borzasztóan élvezi a szingliélet mindennapjait, de az estéket rettegve tölti az üres házban, ezért úgy dönt, hogy áthívja Carlos-t éjszakára. Ráadásul a titkos imádóját is egyre inkább terhes zaklatóként éli meg?Lynette és Tom egy kellemesnek ígérkező estén újra összekapnak Tom hamarosan megnyíló étterme miatt. Bree elképedve értesül arról, hogy Alma úgy döntött, megveszi az Applewhite-házat, így rövidesen szomszédokká válnak majd. Susan kihallgatja Julie-t és Austin-t, amikor azok éppen a fogamzásgátlásról vitatkoznak, ám a lány sikeresen kimagyarázza a dolgot az anyjánál. Később azonban a fiatalok Edie-hez fordulnak segítségért..(forrás: Wikipédia)

3x13 epizód :Hátsó szándékok-Come Play Wiz Me

Miután Gabrielle végre megismerte a titkos hódolóját ? Zach Young személyében, rá kellett jönnie, hogy ettől az imádótól nem szabadul meg egykönnyen. Bree-nek az a feltevése támad, hogy Monique-t Alma ölte meg, s éppen azért szabadult meg a fogaitól, hogy fogorvos férjét gyanúsítsák. Ám ezt a teóriát még valahogyan bizonyítania kell. Susan, Ian kíséretében a börtönbe látogat, hogy bemutassák Mike-nak a férfi által szerzett sztárügyvédet. Ám Alan Marcus furcsa ötlettel áll elő, méghozzá azzal, hogy Mike Delfino vallja magát bűnösnek. Lynette ? csaknem nyolc hét betegszabadság után ? végre munkába állna, ám ekkor Tom közli vele, hogy fontos szerepet szán neki a pizzéria működtetésében. Orson anyja, Gloria úgy tűnik, hogy Alma pártját fogja, és minden lehetőséget megragad arra, hogy Bree orra alá borsot törjön. Miközben Ian üzleti úton tartózkodik, telefonhívást kap a kórházból, hogy a felesége állapota egyre csak rosszabbodik, ezért megkéri Susan-t, hogy menjen be hozzá, amíg ő haza nem ér. Susan pedig ? a legnagyobb döbbenetére ? meglepő információkhoz jut a Hainsworth-házaspár életét illetően, méghozzá éppen Ian feleségének egykori legjobb barátnőjétől..(forrás: Wikipédia)

3x14 epizód :Emlékképek-I Remember That

  desperatehousewives3x14a.jpg

 Két hónap telt el azóta, hogy Mike Delfino felébredt a kómából, és az elveszett emlékek lassan kezdtek visszatérni. Immár fel tudta idézni, hogy mikor látta először a Lila Akác közt, mikor találkozott először az új szomszédjaival, s mikor hallotta először Susan Mayer kacagását. Ám az emlék, amit leginkább megragadni vágyott, még mindig elillant előle. Ezért keresett fel egy hipnoterapeutát, hogy emlékezzen - mindenre. Szerencsére Mike emlékképei szépen lassan kezdtek visszatérni, s egyvalamire végre biztosan emlékezett: nem ő ölte meg Monique-ot. Susan Ian feleségének temetésére készül, ahol azonban - szokásához híven - jókora feltűnést kelt. Miután Alma - Gloria közreműködésével - elkábította, majd megerőszakolta Orson-t, tovább folytatja a zsarnokoskodást volt férje felett. Gabrielle éppen Zach társaságában múlatja az időt, amikor egy áruházban flörtölni kezd egy jóképű pasival, akiről kiderül, hogy éppen Zach Young alkalmazottja. Az egész Scavo család, az utca fiataljainak lelkes segítségével, a pizzéria megnyitójára készül. Orson eközben úgy dönt, hogy megosztja titkát a feleségével, ám nem sokkal ezután Bree kórházba kerül..(forrás: Wikipédia)

3x15 epizód : Az utolsó pillanatban-The Little Things You Do Together

desperatehousewives3x15a.jpg

Miután Gabrielle előző este jól felöntött a garatra, Zach Young mellett ébred, a saját ágyában. S nem elég, hogy az alkoholtól rettenetesen másnapos, még a srác alsónadrágos látványa is szörnyen kiborítja. Bree és Orson mindketten kórházban vannak. Orson-ról persze mindenki azt hiszi, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, ezért azonnal egy pszichiáter veszi kezelésbe, miközben Carlos és Mike azon aggódnak, hogy a férfi nehogy emlékezzen.Tom egyre feszültebbé válik a Scavo Pizzéria megnyitójának közeledtével, mialatt Lynette mindent megtesz annak érdekében, hogy az előkészületek a legnagyobb rendben haladjanak. A megnyitó aztán csodálatosra sikerül, és a nagy bejelentések estéjévé teljesedik ki. Az otthon lábadozó Bree-nél, váratlanul megjelenik Gloria, hogy gonosz tervét végrehajtsa..(forrás: Wikipédia)

3x16 epizód : A férjem, a disznó-My Husband , The Pig

 

A Lila Akác köz történéseit ugyanis kivételesen nem Mary-Alice Young tárja elénk, hanem Rex Van De Kamp. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orson Hodge behízelgő modorának csak egyetlen egy ember nem dőlt be az utcában. S, aki elszántan küzd azért, hogy az igazságra végre fény derüljön és saját nevét egyszer, s mindenkorra tisztára mossa, nem más, mint Mike Delfino. Edie-hez váratlan vendég érkezik, a fia, akit az édesapja nevel, de mivel Edie nem éppen az a kifejezett anyatípus, ezért minden lehetőséget megragad arra, hogy valakinek lepasszolja őt. Carlos randira készül egy állítólagos dögös csajjal, miközben Gabrielle - egy koccanásos baleset során - megismerkedik a polgármester-jelölt Victor Langgel. Mivel Tom immár kilenc éve ugyanabba az étterembe foglaltat vacsoraasztalt a házassági évfordulójukon, Lynette hathatós közreműködésével, új meglepetésen töri a fejét. Ian, hogy Susant el ne veszítse, elhatározza, hogy a lánykérés után gyűrűvel ajándékozza meg a mennyasszonyát. Ám a gyűrű természetesen okoz némi bonyodalmat a szerelmesek körül. Egy nem várt terhesség pedig életeket tehet tönkre.(forrás: Wikipédia)

3x17 epizód :Ruha teszi az embert-Dress Big

desperatehousewives3x17b.jpg

Minden feleség szekrényében ott lapul egy kincset érő ruhadarab, amitől nem hajlandó megválni. Ám Gabrielle Marquez számára minden egyes ruhadarab kincs volt. Gondosan megválasztott, féltve őrzött és messzemenőkig pótolhatatlan kincs. Ám, amikor Gaby ruhatárát végzetes baleset éri, majd egy véletlen folytán meglátja Victor Lang volt feleségének ruháit, úgy dönt, mindenáron megszerzi azokat! Tom elhatározza, hogy a pizzériában minden dolgozónak egyenruhát kell hordania, még Lynette-nek is. Csak egy a bökkenő, hogy a ruha narancssárga és szinte kivétel nélkül mindenki irtózik tőle. Edie eközben új pasin töri a fejét: mindenáron el akarja csábítani, és ágyba vinni Carlos Solis-t! Ian szülei látogatóba érkeznek, hogy megismerjék a fiuk új választottját, ám Susan-nak - jó szokása szerint - sikerül galibát okoznia, és többször is összecsapnia a leendő anyósával. Később ráadásul a Hainsworth-szülők házassági szerződést akarnak vele aláíratni. Tom-nál súlyos gerincbetegséget diagnosztizálnak, míg Mike emlékezete napról-napra egyre tisztábbá válik..(forrás: Wikipédia)

3x18 epizód : Viszonyok-Liaisons

 desperatehousewives3x18c.jpg 

A magányos embert olyan könnyű kiszúrni?A magányosak azok, akik a növényeiknek mesélnek, titkokat sugdosnak a kutyájuknak és bőszen veszekednek a tévéjükkel. De mind közül a legmagányosabbak azok, akik olyanokkal beszélgetnek, akik régen nincsenek már! Egy nap fény derül Mrs. Cluskey szörnyű és féltve őrzött titkára, amely egy méretes fagyasztóhoz köthető. Edie és Carlos szenzációsnak ígérkező szerelmi légyottja katasztrofálisra sikerül, szavak nélkül is mindketten tudják, hogy ennek nem lesz folytatása. Miközben Tom betegsége miatt kénytelen otthon tartózkodni, Lynette egyedül viszi a boltot, amikor egy Rick nevű férfi jelentkezik a pizzériában az állás betöltésére. Remek referenciája és kábítószeres múltja van... Susan azt fontolgatja, hogy a Lila Akác közből egyenesen Londonba költözik Iannel, amikor is egy szerencsésnek mondható baleset talán minden eddigi érzését megváltoztatja. Gabrielle-t teljesen elbűvöli Victor Lang egyik kampánybeszéde, amit - a maga módján - persze a férfi tudtára is ad. Ám miután Victor nem jelentkezik többé, úgy dönt, hogy bosszút áll rajta?.(forrás: Wikipédia)

3x19 epizód :Áramszünet-God , That's Good

 11.jpg

Késő este volt egy keddi napon, amikor Széplak városában kiment az áram. A lakosság zöme számára ez csupán apró kellemetlenséget jelentett, ám azoknak, akik titkokat őriztek, a sötétség nagyon is kapóra jött. Alapszabály, hogy a sötétség jótékonyan elfedi a titkainkat, de minden szabály alól van kivétel. Susan és Ian egy kis romantikázásra használják fel az adandó alkalmat, míg Carlos és Edie kis híján lebuknak Mike előtt. A Scavo-pizzériában persze óriási kavarodást okoz az áramszünet, de a megoldást Rick mentőötlete nyújtja. Gabrielle és Victor kapcsolatában váratlan fordulat történik, amikor egy titkos videó kerül napvilágra. A szalag pedig egy szenvedélyes pillanatot ábrázol a liftben, ami éppen elegendő ahhoz, hogy zsarolhassák őket. Edie ezalatt konfliktusba keveredik a barátnők egyikével, megszakítva ezzel az amúgy sem túl mély barátságukat. Eközben pedig a Lila Akác köz egyik lakója a kórházban köt ki..(forrás: Wikipédia)

3x20 epizód : Pletyka-Gossip

 

Gabrielle eljegyzési partija nem egészen úgy sikerül, ahogy azt Gaby eltervezte, ugyanis Edie - kissé kapatosan - őszinteségi rohamot kap. Mrs. McCluskey viselt dolgai továbbra is rengeteg témát szolgáltatnak a környék pletykálkodóinak, s persze igen nehéz helyzetet teremtenek Scavo-ék háza táján, hiszen a tökéletes bébisittert veszítették el az idős hölgy személyében. Susan még mindig nem tudja megbocsájtani Ian-nak és Mike-nak, amit tettek. A két férfi azonban továbbra is versenyként fogja fel a közöttük kialakult helyzetet..(forrás: Wikipédia)

3x21 epizód : Fától az erdőt-Into The Woods

  desperatehousewives3x21b.jpg

  Lynette Scavo már-már szokványossá vált romantikus estéje a pizzázóban, Rickkel rémálommá válik, amikor betörők lepik meg őket a vacsoraasztalnál. Gabrielle végre kezdi élvezni a leendő politikusfeleség szerepét, de hamar elszalad vele a ló, amikor szóváltásba keveredik egy büntetőcédulát osztogató rendőrrel. Susan - miután elengedte Ian-t - döbbenten és kétségbeesetten értesül arról, hogy Mike összecsomagolt, s elhagyta a házát. Lynette hamarosan fájdalmas felismerésre jut a saját érzéseit illetően, ami komolyan befolyásolhatja a családi életét....(forrás: Wikipédia)

3x22 epizód : A nagy kérdés-What Would We Do Whitout You

 

A csúnyán felszarvazott Tom, megpróbál mindent megtenni azért, hogy megmentse a zátonyra futott házasságát. Eközben Mike és Susan eljegyzik egymást, pontosabban Susan megkéri Mike kezét. Edie minden vágya az, hogy összeköltözzön Carlos-szal, s ennek érdekében még arra is képes, hogy keresztbe tegyen neki. Gabrielle gonosz tettet követ el, vagyis egész egyszerűen ellopja Susan esküvői terveit és előkészületeit, ezért a feldühödött barátnő kénytelen lemondani a saját esküvői ceremóniáját....(forrás: Wikipédia)

3x23 epizód : Ásó , kapa , nagyharang-Getting Married Today

 

  desperatehousewives3x23b.jpg

  desperatehousewives3x23a.jpg

  desperatehousewives3x23c.jpg

Egy nap váratlan vendég érkezik a Lila Akác közbe. Lynette aggódó édesanyja állít be - aki valahogyan értesült a lánya betegségéről -, és a segítségét ráerőszakolja a családra. Ráadásul még a gyógykezelésekhez szükséges tízezer dollárt is tőle kapják meg. Amikor Carlos megtalálja a fogamzásgátlót Edie táskájában, azonnal faképnél hagyja őt. Gabrielle eközben boldogan készül az álomesküvőjére, ám a szertartás után jön csak rá, hogy hatalmas hibát követett el... Bree egy meglepetéssel tér vissza, Susan és Mike pedig szokatlan helyszínt választanak arra, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak..(forrás: Wikipédia)

                                              THE END