Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Susan Mayer

2008.04.28

           

• susan mayer  • 

           

• Első epizód amiben szerepel: 1.01. Pilot

• Kora: 40 (1966-ban született)

• Családja: Sophie Brammer (anyja), Morty Flickman (mostoha apa), Addison Prudy (apja), Carol Prudy (mosthoa anya), Julie Mayer (lánya), Mike Delfino (férje)

• Szerelem: Karl Mayer (volt férj), Dr. Ron McCready (ex-barát), Ian Hainsworth (ex-barát), Mike Delfino (barát, majd férj)

• Foglalkozása: Gyermekkönyveket ír, és illusztrál

• Tanulmányok: Főiskolát végzett, nem tudni hogy milyet

           

• susan mayer - ismerd meg!  • 

           

Susan Mayer-t, a "Lila akác köz balszerencsétlenje", akivel mindig történik valami furcsa baleset. Egyedül neveli a lányát, Juliet. A férje Karl megcsalta őt a titkárnőjével, emiatt elvált a férfitől.
Egy évnyi kesergés után, Mary Alice temetésén találkozik Mike Delfinoval. A férfi természetessége egyből elvarázsolja a nőt. Azonban, Edie is kiveti a hálóját Mike-ra, de szerencsére Susan lesz a befutó. Kiderül, hogy Mike fia Zach, és Susan nehezen viseli ezt, tekintve hogy Julie-ba szerelmes Zach. Amikor közösen keresik Zach-et, ő találkozik vele, és pénzt ad neki, hogy elutazhasson, Utah-ba. Azonban ez hamar kiderül a turpisság, és emiatt szakít vele Mike. Később találkozik, Dr. Ron McCready-vel, akibe szintén belezúg. Kiderül hogy 'vándor lépe' van, amit ki kell operálni, ám Susannak nincs biztosítása. Ezért, kapva kap volt férje, Karl ajánlatán, így összeházasodnak, így Susan-t meg tudják műteni. A műtét előtt, elkábított állapotban Mike nevét emlegeti, később Dr. Ron szakít vele. Karl rohamot indít Susan szívéért, és úgy tűnik célt is ér. Azonban, nem szakít Edie-vel, emiatt Susan kidobja őt. Edie annyira megharagszik Susan-re a Karl ügy miatt, hogy felgyújtja a házát. Susannak mindenki segít, de leginkább Mike. Később Susan rájön arra hogy Mike még mindig szereti őt, és Susan érzései sem hunytak ki Mike irányában, ezért összejönnek. Egy romantikus vacsorát terveznek, azonban a férfi nem ér oda, mivel balesetet szenved...
Figyelem, innen spoileres rész következik:
Mike kómába kerül. Susan 6 hónap múltán találkozik Ian-el, akinek a felesége Jane, szintén kómás. A fét magányos szív egymásba szeret. Épp vidéken hancúroznak, amikor Mike felébred a kómából. Nem emlékszik semmire, és Edie elhiteti vele hogy ő a barátnője. Susan végül is eggyütt marad Iannel, és az esküvőjüket tervezgetik. Azonban, Mike-nak visszatér az emlékezete. Egy időre ismét börtönbe zárják, és Susan szerez neki ügyvédet. Később Ian ráeszmél, hogy Susan és Mike még mindig szeretik egymást, így 'angolosan távozik'. Susan és Mike végül összejönnek, és a 3. évad végén összeházasodnak.
A 4. évadban Susan terhes lesz, pedig korábban megfogadta hogy Julie mellett nem szeretne még egy gyermeket...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.