Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Andrew Van De Kamp

2008.04.28

     

• andrew van de kamp - adatok • 

     

• Első epizód amiben szerepel: 1.01. Pilot

• Kora:  20 (1987-ben született)

• Teljes neve:  Andrew Van De Kamp

• Családja: Bree Hodge (anya), Rex Van De Kamp (apa), Orson Hodge (mostohaapa), Danielle Van De Kamp (testvér), Henry Mason (nagyapa), Eleonor Mason (nagymama), Phyllis Van De Kamp (nagymama) Gloria Hodge (mostoha nagyi)

• Kapcsolatai: Justin, Peter McMillan (egyéjszakás kaland)

• Foglalkozása: Felszolgáló, a Scavo pizzériában

• Tanulmányok: Sikeresen elvégezte a középiskolát

     

• andrew van de kamp - ismerd meg! • 

     

Andrew, akárcsak húga Danielle rendkívül bonyolult karakter, aki nagyon megviselte a szülei sínylődését. Az édesanyját szinte megutálja amiatt hogy elválik REX-től. Különféle tini-csínyek után azonban igen komoly vétséget követ el: részegen vezet és elüti Juanita Solist, Carlos édesanyját. A szülei segítségével sikerül megúsznia a dolgot, de nincs lelkiismeret furdalása. Az esettől még inkább megvadul, ráadásul kábítószerezni is elkezd. A szülei végül úgy döntenek, nevelőtáborba küldik, ahol a fiú rájön: homoszexuális. A szülei hazahozzák, és Bree nem tud napirendre térni fia másságát illetően. Egy ízben megjegyzi Andrewnak, ha meleg, nem jut a mennybe. Ennek is köszönhetően Andrew teljesen meggyűgyöli az édesanyját. Nyíltan kezdi el vállalni másságát, és komolyan elkezd járni Justinnal. Édesapja halála után kezdeményezi a nagykorúsíttatását hogy kikaphassa az apja pénzét, végül a bírósági tárgyalás elmarad. Miután látszólagos egyeséget köt édesanyjával, pár napra béke borul a Van De Kamp házra, mígnem felcsillan Andrew szeme előtt a bosszúállás eszköze. Rájön, Bree aktuális barátja Peter biszexuális, nemi kapcsolatot létesít vele, és gondoskodik róla hogy az édesanyja is tudomást szerezzen az aktusról. Válaszképp Bree másnap egy kis pénz és ruha társaságában magára hagyja az autópályán, mondván nem tudja őt tovább elviselni. Andrew több hónapig az utcán él, és prostitúcióból tartja el magát. A TV is készít vele egy riportot, amit Bree meglát, és megpróbálja hazacsábítani a fiát. Végül, a vőlegénye, Orson jár sikerrel, így Andrew hazatér a családi fészekbe. Az utca hatására teljesen megjavult, beáll dolgozni a Scavo pizzériába, és az anyjával is javult a kapcsolata, Bree neki köszönheti az életét, mert megvédte őt Gloriától.
INNEN SPOILERES RÉSZ KÖVETKEZIK. HA NEM VAGY TISZTÁBAN A 4.ÉVAD CSELEKMÉNYEIVEL, NE OLVASS TOVÁBB, MERT A SAJÁT SZÓRAKOZÁSOD RONTOD EL!
Andrew továbbra is a Scavo pizzériában dolgozik. Látva hogy Bree és Orson milyen boldogok a kis Benjaminnal, rádöbben hogy ideje elköltöznie otthonról, ezért kibérel egy kis lakást, ahol megkezdi önálló életét.

 

     

• shawn pyfrom • 

     

Shawn Caminti Pyfron 1986. Augusztus 16.án született a Floridai Tampa-ban. Már 6 évesen színészkedett, számos filmben játszott és sok sorozatban volt mellékszereplő (Kés/Alatt, Hetedik Menyország, Reba stb.). Az igazi kitörést Andrew szerepe hozta számára a Született Feleségekben. Shawn így nyilatkozott a karakterről 2006ban: "Amit igazán kedvelek Andrewban, az hogy mindig más megközelítést kap a karakter. Kezdetben egy kis 'fattyú' aki öreg nőket gázöl el, majd egy homoszexuális lesz. Én viszont örülök annak hogy az emberek nem kategorizálják be Andrewt egy skatulyába, nem könyvelik el őt "csak a meleg tinédzserként". Mert Andrew karaktere ettől sokkal több!"
Andrew szerepének köszönhetően több mozifilmben is szerepet kapott, ilyen a „The Shaggy Dog” Tim Allen és Kristin Davis partnereként. De játszott a „The Darkroom” című mozifilmben is.
Az év legnagyobb részében Los Angelesben dolgozik, de a kevés szabadidejét a családja körében tölti el. Nővérével Amberrel és édesanyjával Gailel sokat utaznak, de általában hazamegy Floridába ahol édesapjával és bátyjával Chrissel szórakoznak. Leginkább a „rollerblading” , „scootering” a kedvenc időtöltése, de szeret zenét hallgani, vagy a barátokkal moziba és bulizni járni, mint minden fiatal... :)

     

• sorozatok • 

     

Év

Eredeti cím

Magyar cím

Szerep

2004-???

Desperate Housewives

Született Feleségek

Andrew

2001-2002

State of Grace

----------------------

Logan

     

• filmográfia • 

     

Év

Eredeti cím

Magyar cím

Szerep

2006

The Shaggy Dog

Összekutyulva

 Trey

2006

The Darkroom

----------------------

Stanley

2003

My Life with Men

----------------------

Sam

2001

Max Keeble's Big Move

A kiskrapek visszavág

Bus Prankster

2000

Pay It Forward

A jövő kezdete

Shawn

2000

A Day in a Life

----------------------

Jeremy

1999

Come On, Get Happy

----------------------

Danny

1999

H-E Double Hockey Sticks

----------------------

Lewis

1999

Michael Landon, the Father I Knew

----------------------

Michael Landon Jr. - Age 10

1998

A Wing and a Prayer

----------------------

Justin

1998

Pumpkin Man

----------------------

Austin